La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimecres, 23 de maig del 2012

Les famílies també hi col·laboren!


En aquesta entrada, m'agradaria donar les gràcies públicament a totes les famílies dels infants de l’Escoleta Can Cantó (promoció 2011/2012), per la seva gran participació i col·laboració en la posada en pràctica del nostre projecte de millora. 

La veritat és que gràcies a tot i cadascun d'ells, ha estat possible fer realitat la nostra proposta de creació d'una sala de la llum, ja que des del primer moment en que vam demanar la seva col·laboració no vam deixar de rebre tot tipus de materials que tenien per casa o fins i tot comprats; des d’allò més difícil d’aconseguir com ara un neón fins als detalls més petits com ara encens.  

És per això, que la meva companya i jo treballem en aquesta sala per donar als vostres fills les millors condicions i possibilitats de descoberta, experimentació i manipulació, per garantir així el seu desenvolupament harmònic. Esperem que aquest projecte generi vertaders somnis (com un dia vam titular) i que ompli als infants de nous aprenentatges, vivències i experiències que sempre puguin recordar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada