La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

divendres, 4 de maig del 2012

Confeccionant plafons primaverals

Aquest darrers dies, he pogut col·laborar en la ambientació dels espais del meu centre, ja que he elaborat diversos plafons de documentació que narren diverses experiències relacionades amb l’arribada de la primavera a la nostra escoleta.

D’una banda, en cooperació amb la meva tutora, he realitzat un plafó en el que mostrem amb imatges l’experiència viscuda pels infants quan van pintar damunt una tela per anunciar l'arribada de la primavera. A més a més, li hem posat veu a aquestes imatges, ja que he aferrat petites frases que relaten el que estava passant. Aquí teniu les imatges que ho evidencien.



D’altra banda, la directora em va encarregar seleccionar entre totes les imatges que vam realitzar el dia de la festa hippie en la que vam convidar a l’escoleta de Vila, per tal d’elaborar un plafó de documentació que penjaríem a la l’entrada del centre. Aquí teniu les imatges del procés de confecció.

En primer lloc, cal fer una selecció entre totes les imatges per mostrar aquelles que narren de manera més significativa les nostres vivències. A més a més, he de tenir present que almanco n’hi hagi una de cada infant perquè tothom es vegi reconegut.


Llavors cal imprimir-les i retallar-les totes una a una...


Després les aferrem al plafó. Han de quedar ben repartides i han de cabre totes!


També cal elaborar les lletres del títol que plastifico perquè quedin millor.


I finalment, tenim les primeres reaccions. Tot just acabar comencen a arribar els primers pares. La seva reacció és d’il·lusió i emoció en trobar als seus fills tan guapos vestits de hippies. L’experiència ha estat un èxit i aquí en tenim la prova!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada