La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimarts, 15 de maig del 2012

Comencem a montar la sala!

Aquesta setmana ens ha començat ha arribar alguns dels materials que havíem demanat. És per això, que ens hem posat mans a l’obra per iniciar l’ambientació de la nostra sala de la llum. 

En primer lloc, hem fet el títol “Un món per somiar” amb la qual cosa, hem imprès les lletres, les hem retallat i aferrat a cartolines de diferents colors, i finalment les hem plastificat.



També hem començat a ambientar espais exteriors com ara la paret del passadís on es troba la nostra sala. D’aquesta manera, hem aferrat un plafó de documentació en forma de pensament, per tal de donar continuïtat al mot que dóna nom a la sala. L’objectiu d’aquest plafó, és penjar imatges amb les qual mostrar i donar a conèixer els moments més significatius de les experiències viscudes pels infants dins la sala en relació a les propostes que hem plantejat. A més a més, cal destacar un detall i és que en els tres cercles del pensament hi posarem un imatge cadascun dels grups que gaudiran aquest any d’aquest projecte tan innovador (aula de grossos 1 i 2, i petits).


La porta també ha estat un dels aspecte que hem decorat seguint amb la mateixa temàtica del títol. 



I aquí teniu el resultat...!!


Per últim, hem començat a folrar la sala de paper continu negre. Això no ha estat una tasca fàcil, ja que les zones més altes són difícils d'accedir i costa molt penjar el paper perquè quedi recte i ben folrat. No obstant, sóc optimista i crec que amb una mica de paciència ho aconseguirem!


Finalment, cal destacar que la Marta i jo hem redactat una carta sol·licitant la col·laboració de les famílies en la nostra proposta aportant aquells materials adequats per visualitzar a la nova sala i que tinguin per casa. D’aquesta manera, pretenem fer partícips a les famílies d’aquest nou projecte tenint en compte el seu paper fonamental per donar sentit i al projecte educatius dels més petits. Aquí teniu la carta que vam redactar. 

Estimats pares/mares:

Les alumnes de pràctiques de la UIB (Marta i Nieves) volem dur a terme un projecte de millora al centre, acordat amb l’equip educatiu: la sala de la llum. Aquest consisteix en una sala on els/les vostres fills/es descobriran el món de les llums i les ombres per tal de crear experiències d’aprenentatge i creixement personal.

Per tal de poder fer realitat aquesta proposta necessitaríem que portéssiu de casa alguns dels següents materials:
o   Llençols/ teles negres
o   Llençols blancs
o   Neó amb perilla
o   Tubs fluorescents
o   Llanternes de piles
o   Armilles reflectants (chalecos)
o   Coixí de matrimoni
o   Contes especials per a l’obscuritat
o   Encens (incienso)
o   Joguines que brillin en l’obscuritat
o   Camiseta blanca (aquest material l’haurien de dur tots els/les nens/es)

Gràcies per la vostra col·laboració,
Les alumnes de pràctiques de la UIB.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada