La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimarts, 20 de març del 2012

Col·laborant amb l'equip en el procés de documentació

Un dels moments més destacats en el qual he pogut participar i col·laborar amb l’equip en la dinàmica general del centre, ha estat durant les darreres setmanes en les quals he portat a terme una activitat vinculada amb els mitjans de documentació i registre audiovisuals. La directora m’ha encarregat passar de la càmera a l’ordinador les imatges i els vídeos amb els registres de les diverses situacions viscudes amb els infants al centre les darreres setmanes.

També he col·laborat amb la meva tutora d'aula durant les darreres setmanes, en la classificació de les imatges de cada infant individualment segons les propostes realitzades, amb l'objectiu de disposar d'una carpeta per cada infant amb la corresponent documentació. A més a més, avui la he ajudat a l'elaboració dels informes del final del trimestre que haurà d'entregar pròximament a les famílies amb les diverses experiències viscudes al centre. Aquesta tasca consistia en crear un document per a cada infant en el qual havia d'escriure les dades del seu pes i mida corporal, així com una imatge de cada situació evidenciant aquest moment.

D’aquesta manera, he pogut contribuït en la dinàmica general del centre amb una tasca també molt essencial, ja que es tracta de l’enregistrament i documentació de totes les experiències i situacions viscudes per part dels infants que després li serviran a les tutores per tal d’elaborar els informes que al final del trimestre entregaran a les famílies amb el procés de creixement i evolució del seus fills. A continuació teniu la imatge que evidencia aquest moment:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada