La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimarts, 17 d’abril del 2012

Reunió d'Equip Docent!


En el dia d’avui he pogut assistit a la meva primera reunió d’equip docent, participant així en la dinàmica general del centre. Aquest ha estat un moment força emocionant perquè m’he pogut sentir integrada dins el grup d’educadores decidint i donant idees com una més. A més a més, gràcies a aquesta participació, hem pogut conèixer de primera mà algunes de les qüestions que es pretenien portar a terme durant aquest darrer trimestre com ara festes, preparatius, decoracions, entre d’altres. A continuació, podeu veure alguns dels punts que hem tractat durant la reunió d’avui.  
  1. Festa de la primavera. Hem decidit entre totes que la faríem el proper dijous dia 26 d’Abril. A més a  més, invitarem als infants i educadores de l’escoleta de Vila per tal de celebrar entre tots l’arribada de la primavera. Cal destacar que tots hem d’anar vestits de hippies amb moltes flors i colors per donar així sentit a la temàtica desitjada.
  2. Dia de Sant Jordi.  Aquesta festa es celebrarà el proper dilluns dia 23 d’Abril i hem acordat que la meva companya de pràctiques (Marta) i jo, organitzaríem alguna proposta relacionada amb aquesta temàtica per presentar davant els infants.
  3. Reunió amb les famílies tercer trimestre. Aquesta reunió tindrà lloc el proper dimarts dia 24 d’Abril on es convidarà a les famílies per tal de parlar-ne sobre aspectes relacionats amb les activitats i propostes previstes per aquest darrer trimestre.
  4. Horari de suport a les aules. En aquest punt hem parlat sobre l’horari de les noies de suport per tal de planificar en quin moment estaran a cada aula per tal d’ajudar i col·laborar en les rutines i tasques que calguin.       
  5. Vacances i dies d’assumptes 2012. S’han posat de manifest els dies en que l’ecoleta tancarà les seves portes amb motiu de les diverses festivitats.
  6. Excursió. Un darrer aspecte que hem comentat, fa referència a la voluntat de fer una excursió amb els infants al camp per tal d’estar en contacte amb la natura.
En definitiva, puc dir que aquesta experiència ha estat molt bona i m’ha servit per integrar-me molt més dins el grup de mestres, participant i col·laborant activament en les tasques previstes, ja que na Marta i jo ens hem ofert a portar a terme algunes propostes que més endavant donaré a conèixer al meu bloc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada