La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimarts, 24 d’abril del 2012

Plantem llenties!

Una de les situacions més destacades en la qual he col·laborat amb la professora de l’aula en la posada en pràctica d’una activitat en gran grup, ha estat durant la posada en marxa d'una proposta molt significativa i lúdica pels infants; plantar llenties per veure el seu creixement!

En primer lloc, hem donat un plegat de llenties a cada infant per tal que les manipulessin i experimentessin amb elles per que hi poguessin explorar les seves possibilitats i qualitats estètiques. D’aquesta manera, els infants han pogut fer tot tipus d’hipòtesis tal i com podem veure a les imatges.



Primeres reaccions: dur-les a la boca...


S.: "Está dura" (mentre la mastega). 


M.: "Está tostada"

S.: "No va" (mentre li mostra a l'educadora). El que volia dir és que "no es pot menjar". 

També les podríem contar!


A continuació, els vam repartir els gots de plàstic i una mica de cotó, damunt del qual havien de dipositar les llenties.


Per útlim, cal que les reguem amb molta estima perquè creixin ben aviat!


Aquí teniu algunes imatges plantant les meves pròpies llenties, ja que també és molt important pels infants que les seves educadores siguin un exemple per ells i que els guiïn i acompanyin en el seu procés d'aprenentatge, sense oblidar la il·lusió i emoció que també em fa poder plantar la meva propia planta de llenties!


I finalment, una setmana més tard... aquí tenim el resultat! Les llenties han crescut moltíssim i els infants estan realment impressionats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada