La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimecres, 4 d’abril del 2012

Despedim el segon trimestre!

Amb motiu de la celebració del final del segon trimestre, l’equip educatiu amb col·laboració de la cuinera hem preparat una petita festa d’acomiadament pels infants i les seves famílies. D’aquesta manera, he pogut participar en la dinàmica general del centre col·laborant amb l’equip en la preparació d’una festa tan emotiva com aquesta en la qual hem convidat a les famílies a un aperitiu molt suculent disposat a una taula molt ben decorada amb l’ajuda dels més petits. A més a més, les tutores d’aula han lliurat els informes amb les propostes realitzades pels infants al llarg del trimestre i que evidenciaven el seu progrés i evolució davant les diverses experiències viscudes. En definitiva, familiars, infants i equip docent hem pogut gaudir d’un ambient distès i de creació de vincles i lligams afectius per donar fi a un segon trimestre ple d’experiències significatives i nous aprenentatges tant pels infants com per a mi personalment. A continuació teniu algunes imatges que narren les vivències de la jornada d'avui.

En aquesta imatge podeu veure la meravellosa taula que vam preparar amb ajuda dels infants

 

 Aquí podeu veure la degustació que vam oferir als infants i les seves famílies

 

També cal destacar el magnífic clima que es va crear entre els infants i les famílies. En aquesta imatge podem veure com un pare i la seva filla observen relaxadament l'informe amb les experiències viscudes durant aquest segon trimestre.

 

I finalment, en aquesta imatge em pedeu veure a mi participant i gaudint de la festa en companyia de familiars, infants, i les pròpies educadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada