La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dijous, 19 d’abril del 2012

Cercant idees!

Avui durant el temps d'exclusiva, hem visitat l'escoleta de Vila per tal de veure la seva sala de la llum. D'aquesta manera, hem pogut observar com aquest habitacle, també era un bany resenvat com a zona de magatzem dels materials de l'escoleta. Una de les educadores, ens ha mostrat alguns dels materials que tenien com ara molts adhesius de diferents formes que brillaven a la foscor, contes, llanternes, pintura de dits fluorescent, sabanes, i el més interessant, un tub de neon que projectava una llum color blau que feia brillar encara més tot el que allà dins havia.




A més a més, també he pogut treure bastant informació a la xarxa, ja que després de molt cercar, vaig trobar a la pàgina web de l'XTEC (Xarxa Territorial d'Educació Infantil de Catalunya 0-6) l'experiència que va realitzar una educadora amb el seu grup d'alumnes sobre la llum. D'aquesta manera, he pogut conèixer molts de materials i tècniques que podríem fer servir a la nostra sala com per exemple, fer una capsa de llum, fanalets reciclats, ombres xineses, entre d'altres, enriquint-nos així dels coneixements i provatures d'un grup magnífic d'educadors/res.   



En definitiva, crec que ja tenim suficient informació i idees que ens possibilitarà la posada en marxa per elaborar els nostres materials, preferiblement reciclats, que formaran part de la futura sala de la llum! Pròximament faré públic els nostres avanços. Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada