La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

dimecres, 18 d’abril del 2012

Primeres passes: lliurar la sala

Com a aspecte a destacar de la jornada d'avui, podem dir que la Marta i jo ens hem posat mans a l'obra i hem començat a lliurar la sala que tenim destinada pel nostre projecte de millora, el qual ambientarem com a sala de la llum. La feina d’avui, ha consistit en lliurar tots els materials i trastos en general que hi havia, ja que recordem que aquesta sala la empraven fins al moment com a magatzem de diversos materials.  D’aquesta manera, hem començat a reorganitzar en altres llocs tot el que havia allà dins com ara prestatgeries, capses, mantes, entre d’altres. Algunes d’aquestes pesaven molt i tot i que a priori pareixia impossible que hi pogués cabre al seu lloc de destí finalment, com si d’un lloc de tetris es tractés, el vam poder col·locar d’acord a la ubicació indicada per la directora.

Finalment, vam parar per pensar cóm volíem decorar la nostra sala de la llum, i se’ns va ocórrer que podríem empaperar totes les parets amb paper continu de color negre per tal d’aferrar-li estics i adhesius de diferents formes que fossin florescent per tal que brillessin a la foscor. També vam pensar que del sostre podríem penjar sabanes negres per tal que pengessin com si d’una cova es tractés. A més a més, van poder donar solució a la difícil qüestió que ens plantejava el fet que la llum fos automàtica i s’encengués al passar! Així doncs, se’ns va ocórrer fer una lluna amb un tipus de globus especial que té molta capacitat per inflar-se i després cobrir-lo amb paper de cuina per donar-li relleu. A més a més, li faríem uns foradets de diferents formes per darrera dels quals aferraríem paper de cel·lofana de diferents colors per tal que la llum del focus es filtres pels foradets projectant les formes a les parets creant un efecte espectacular!   

A continuació teniu algunes imatges de com estava la sala en un principi i com gràcies a la nostra intervenció ha quedat finalment.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada