La classe dels Cocos, Escoleta Can Cantó (Promoció 2011/2012)

divendres, 24 de febrer del 2012

Presentació del bloc!











Hola a tothom!!

Com ja sabeu, sóc la Nieves Tobaruela Mendoza, tinc vint anys i estic cursant el Grau d’Educació Infantil a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Ja estem al segon semestre del tercer curs de la carrera, i aquest és un moment en que iniciem un temps de canvi. Una nova etapa molt important i emocionant en la nostra història educativa, ja que comencem les pràctiques de 0-3 anys en una escoleta de la nostra illa.

Les meves expectatives envers les pràctiques són molt positives, ja que afronto aquesta nova etapa amb moltes ganes i il·lusió. És per això, que espero poder aprendre moltes coses sobre els més petits, així com les seves tutores per tal de continuar la meva formació envers l’Educació Infantil i poder donar així sentit i significat a tots aquells aprenentatges adquirits a nivell teòric els últims anys gràcies a l’oportunitat que tenim de poder viure en primera persona aquesta experiència.

En definitiva, aquest bloc sobre el pràcticum de 0-3 anys, està configurat com un espai en el qual pretenc reflectir de manera fidel tots els aprenentatges i vivències adquirides durant aquest període de pràctiques, i deixar així constància de les ganes i il·lusions dipositades en elles. A més a més, les entrades que podreu trobar estaran classificades per etiquetes segons les diferents àrees en que podem cooparticipar en la dinàmica del centre com ara: col·laboració; dinàmica del centre; disseny i intervenció; espais i materials; psicomotricitat; i rutines.

Una salutació,

Nieves Tobaruela Mendoza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada